Stacks Image 20
Stacks Image 26

Reserveer uw tafel

U kunt uw tafel gemakkelijk online reserveren. Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur.

Uitzonderingen in het menu
Wij vragen vriendelijk uw begrip voor het feit dat wij op dit moment geen uitzonderingen kunnen accommoderen binnen ons menu.

Tijdelijk niet mogelijk:
Melkallergie/lacto - glutenallergie - Ei-allergie - zwanger - vega/veganistisch - alleen vis of alleen vlees (weg laten kan wel, vervangen niet) - soja allergie (gebruiken wij heel veel)

Wel mogelijk:
Pinda-allergie - Notenallergie (bijvoorbeeld amandelen, walnoten, cashewnoten) - Schaal- en schelpdieren - geen varkensvlees - het weglaten van een bijgevoegd product zoals een paddenstoel, verschillende groenten bij een voor- of hoofdgerecht.

Als u aarzelt over specifieke aanpassingen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Op die manier kunnen we uw verzoek bespreken en u laten weten of we aan uw verzoek kunnen voldoen.

 

My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag t/m dinsdag
* Gesloten
Woensdag t/m Zaterdag
* v.a. 18.00 uur geopend


Volg ons via de kanalen!