Stacks Image 20
Stacks Image 26

Wie zijn wij..

Sinds 2008 verwelkomen wij gasten bij De Goedheyd, gelegen in het hart van het prachtige Utrecht. Gedurende de jaren hebben we onze eigen unieke identiteit ontwikkeld, en onze gerechten zijn inmiddels een herkenbaar genot voor onze trouwe gasten. Ons restaurant, een van de beste restaurants in Utrecht, is smaakvol en intiem ingericht, met een ambiance die zowel warm als stijlvol is.


Of u nu met vrienden wilt genieten, een romantische avond met uw partner wilt beleven, of een zakelijke bijeenkomst heeft, bij ons, een sfeervol restaurant, bent u aan het juiste adres. Laat u verrassen door onze culinaire kunsten en laat u adviseren over de perfecte wijnkeuze om uw maaltijd te vergezellen. We kijken ernaar uit om u binnenkort als onze gast te mogen begroeten en u te laten genieten van fine dining, Utrechtse specialiteiten, en de heerlijke Franse keuken. Als een luxe en top restaurant in Utrecht, hebben we ook een uitgebreide internationale wijnkaart samengesteld, zodat u de perfecte wijn kunt kiezen om uw diner compleet te maken. Ontdek zelf waarom we tot de beste restaurants in Utrecht behoren.

Of u nu met vrienden wilt genieten, een romantische avond met uw partner wilt beleven, of een zakelijke bijeenkomst heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Laat u verrassen door onze culinaire kunsten en laat u adviseren over de perfecte wijnkeuze om uw maaltijd te vergezellen. We kijken ernaar uit om u binnenkort als onze gast te mogen begroeten.

Jorn Klarenbeek

In ons restaurant ervaren onze gasten een gevoel van comfort en verbondenheid. Dit wordt gecreëerd door de sfeervolle omgeving die het restaurant biedt - een intieme en gezellige setting. We streven ernaar om een warme en gastvrije ambiance te creëren, waarbij hoogwaardige gerechten en dranken centraal staan. De kwaliteit van onze service speelt hierbij een essentiële rol. Ons doel is om onze gasten een avond vol culinaire verrassingen te bieden, vergezeld van heerlijke maaltijden en uitstekende wijnen. Dit alles wordt onderstreept door onze toegewijde service en oprechte glimlach.

Dustin Pardoen

Ik combineer Aziatische invloeden met de Franse keuken om een harmonieuze culinaire ervaring te creëren. Mijn kookfilosofie draait om het evenwicht tussen de vijf basissmaken: zoet, zuur, bitter, hartig en umami. In elk gerecht streef ik ernaar om deze smaken op de juiste manier te doseren, zodat er een pure en onvergetelijke smaakbeleving ontstaat. Zelfs in gerechten waar deze combinatie niet direct herkenbaar is, zorg ik ervoor dat de harmonie aanwezig is. Onze gasten beschrijven deze culinaire ervaring vaak als "aangenaam verrassend" of "rijk aan smaak".

My Image

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag t/m dinsdag
* Gesloten
Woensdag t/m Zaterdag
* v.a. 18.00 uur geopend


Volg ons via de kanalen!