voorgerechten

Carpaccio Weiderund
truffeldressing - pijnboompitten - kappertjes - mesclun - Parmezaan
13

Tonijn en soft shell krab
parelcouscous - soya gel - wakamé - sesam krokant - komkommer - radijs - yuzu – citroenmayonaise
16

Carpaccio van Chileense wagyu rib-eye
olijfolie - pijnboompitten - kappertjes - rucola
29

Foie Gras, munster & truffel
gekarameliseerde appel - “Villa Manodori” 12 jaar oude balsamico - geroosterd suikerbrood
26

hoofdgerechten

Truffelrisotto & gepocheerde eitje
Parmezaan - gegrilde little gem - asperge - paddenstoel -
zachte schuim van biet - balsamico - truffel chips
23

Zeebaarsfilet & langoustine
bloemkool crème - risotto - asperge - peen - shiitake -
schuim van langoustine - lak langoustine
25

Flat iron steak ‘’grain fed’’
mousseline - aardse crème - biet - asperge -
popcorn Iberico - piccalily gel - morillesaus
24

Chateaubriand (450 gram voor 2 personen)
aardse crème - seizoen groenten - morillesaus
34 p.p.

Australische Wagyu diamanthaas , BMS 6-7 (150 gram)
aardse crème - seizoen groenten
45

Japanse Wagyu entrecote A5+, BMS12 (120 gram)
aardse crème - seizoen groenten
115

Supplement gebakken foie gras of zwezerik
7
Puntzak friet – truffelmayonaise
3.5

nagerechten

Warm chocolade taartje
schuim framboos – gel framboos - crème aceto balsamico – vanille ijs
10

Dessert van de Chef

10

Kaasplankje
15

Dessertwijnen

Grande Maison “Cuvee des Anges”, Semillon / Sauvignon blanc, Monbazillac, Frankrijk, 2016
Een wijn die de kenmerkende geur en smaak van botrytis heeft: zoet maar niet plakkerig met lekker exotisch fruit.
Per glas: 7

Barbeito “5yrs”, Boal, Madeira, Portugal
De fermentatie van deze Madeira word gestopt op het gewenste zoet gehalte. Daarna rijpt de wijn op Frans eiken voor 5 jaar. Dit resulteert in een wijn met aroma´s van gedroogd fruit, licht rokerig met een frisse afdronk.
Per glas: 7

Domini Veneti “Recioto della Valpolicella”, Valpolicella, Italië, 2016
Recioto start als Amarone, maar dan word de vergisting gestopt wat resulteert in restsuiker. Hierdoor krijg je een portachtige wijn maar met veel minder alcohol
Per glas: 7.5

Castello di Ama ‘Vin Santo reserva’, Trebbiano / Malvasia,
Toscane, Italië, 2007
Mooi uitgebalanceerd, beslist niet te zoet maar wel heel krachtig. Aroma’s van noten en koffie, karmael en mooie zuren. Intens en brood met rozijnen, honing en amandel, typisch voor Vin Santo.
Fles: 45

Henri Giraud “Ratafia Champenois Solera 1990-2013”, Pinot Noir,
Champagne, Frankrijk

De Ratafia de Champagne wordt gemaakt met druiven van de champagne-teelt, waaraan een neutraal smakende alcohol wordt toegevoegd. De Ratafia van Giraud is zeldzaam, omdat ze volgens een solera systeem wordt gemaakt, van wijnen over een periode van 20 jaar van de beste jaargangen: het mooiste pinot noir fruit en gerijpt op eiken vaten.
Fles: 85

Niepoort
Niepoort heeft vooral een grote reputatie op het gebied van colheita port: tawny port uit één enkele jaargang. Maar ook de 'gewone' ruby en tawny zijn van een uitstekende kwaliteit, en de vintage ports zijn befaamd. Dirk van der Niepoort gaf zijn porthuis op onnavolgbare wijze een eigen gezicht met elegante ports, waarbij het accent ligt op het iets zoetere type met een perfecte zuurgraad.

Niepoort, White Port Per glas: 7
Niepoort, Ruby Port Per glas: 7
Niepoort, Tawny Port Per glas: 7
Niepoort, LBV Port 2013 Per glas: 9
Niepoort, Colheita 2004 Per glas: 10

Stacks Image p2933_n1112747
Stacks Image p2933_n1112761

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Restaurant De Goedheyd.

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 030 2468472

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@degoedheyd.nl


RouteBeschrijving

Restaurant De Goedheyd is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest effectieve manier om bij het restaurant te komen.

Adres: Hamburgerstraat 17 te Utrecht

Ga naar Google Maps:
- Klik hier


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

Zondag
* Gesloten
Maandag t/m Zaterdag
* v.a. 17.30 uur geopend
* uiterlijk 01.00 gesloten

De Goedheyd
* is op beide kerstdagen gesloten


Volg ons via de kanalen!